sannys > sanny

Sanny van Vijven

In het kort

Met mijn beelden neem ik je mee en hoop ik je een andere kijk te geven op de wereld.

Men omschrijft mijn werk vaak als kunst, een andere kijk op dingen en gevoelig, een mooier compliment kan ik niet krijgen.

Vragen kun je altijd aan me stellen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. ik luister naar je wensen en maak er met veel liefde iets bijzonders van.

Sanny van Vijven

mijn missie

bloem voor een boom in het zonlicht

Ik maak zichtbaar wat anders wellicht niet gezien zou worden. Door je te laten zien wat ik zie en voel, neem ik je mee.

mijn visie

bladeren van een palmboom

Zoveel mogelijk mensen raken met mijn fotografie zowel door creativiteit, originaliteit en sensitiviteit.

strikje

smiley ballon

Momenten vastleggen is een cadeau om te mogen doen, dat jullie dan een deel uitmaken van mijn eigen herinneringen is het strikje eromheen.

Meer over Sanny

Met mijn beelden neem ik je mee en hoop ik je een andere kijk te geven op de wereld.
Men omschrijft mijn werk vaak als kunst, een andere kijk op dingen en gevoelig, een mooier compliment kun je niet krijgen vind ik .

Als kind

Was ik altijd aan het tekenen, knutselen of aan het schrijven. Toen ik op mijn achtste verjaardag mijn eerste camera kreeg zag je mij niet meer zonder. Na jaren een camera gehad te hebben die ‘in mijn bikini broekje paste’, zoals vrienden gekscherend riepen, werd het tijd om over te stappen en kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en wilde ik zoveel mogelijk leren over fotografie. Na diverse cursussen besloot ik om een opleiding tot fotograaf te volgen en met veel trots behaalde ik mijn diploma in 2016. Ik mocht vele bruidsparen fotograferen, mooie portretten maken en daarnaast was er ruimte voor vrij werk.

Het roer om

Na een vervelende periode in mijn leven kon ik mijn andere werk niet meer uitvoeren en stond fotografie op een laag pitje (nooit uit, het was altijd daar, alleen anders). Soms heb je even iets naars nodig om daarna iets fantastisch te kunnen doen. Ik besloot om het roer om te gooien zodat de creativiteit weer kan stromen om mijn dromen uit laten komen! Dit is ‘kunst op de kaart’.

Ik fotografeer wat ik zie en voel

Mensen vragen vaak aan mij: ‘wat fotografeer je’ of ‘wat voor soort fotograaf ben je? Je zou het kunnen omschrijven als ‘intuïtieve fotografie’: wanneer ik door de natuur of een stad wandel, zie ik vaak details die anderen niet zien. Een gevoel en oog voor detail komen samen en zo ontstaat er een beeld, soms zijn de beelden puur/ zonder filter en soms maak het af met een bewerking en creëer een nieuw beeld. Tijdens het fotograferen zie ik het eindresultaat al vaak voor me. En wanneer ik helemaal tevreden ben en het goed voelt, dan is het een echte ‘sannys’ en komen ze op een kunst kaart terecht.

En verder

Ben ik getrouwd met de liefste, we wonen in een lief huisje onder de rook van Rotterdam samen met onze kater Harry. Naast fotografie ben ik graag buiten in de tuin of ga ik vaak een lekker stuk wandelen, ik lees alles wat los en vast zit en tekenen doe ik ook nog steeds graag. Ik help je graag.

Wil je meer informatie over mijn wenskaarten, jullie momenten vast laten leggen of heb je een andere vraag dan kun je me via e-mail, het contactformulier of telefonisch bereiken.