ieder moment 

is een cadeau,

een herinnering 

om in te lijsten

sannys > fotograaf

Fotografie vanuit het hart

Ik hou ervan om jullie momenten vast te leggen en de dagelijkse dingen om je heen. Het leven 'gewoon' fotograferen zoals het is, de momenten laten ontstaan. Samen spelen, lachen, praten, eten, huilen, samen zijn.

Momenten vastleggen is een cadeau om te mogen doen, dat jullie dan een deel uitmaken van mijn eigen herinneringen is het strikje eromheen.

Kostbare momenten

We komen allemaal op een punt in ons leven dat we ons realiseren hoe belangrijk herinneringen zijn, de momenten met je familie, vrienden, partner, dat bijzondere etentje, een rondslingerende knuffel of die onvergetelijke vakantie op dat mooie strand.

Met liefde leg ik deze mooie en kostbare momenten voor jullie vast.

Hoe gaat een fotoreportage buiten in zijn werk

We spreken een locatie af die bij jullie past, misschien zijn er goede herinneringen aan een park of wandelen jullie vaak door een bepaald deel van de stad. Ik denk graag met jullie mee wat het beste bij jullie past, uiteraard kan ik ook advies geven over de kledingkeuze.

Vanaf de afgesproken plaats starten we onze wandeling. Aan de hand van jullie wensen bepalen we de tijdsduur. Hou rekening met een 1, tot 2 uur zodat we op meerdere plaatsen foto’s kunnen maken. We creëren nieuwe herinneringen met elkaar zodat een afwisselende serie van mooie foto’s ontstaat.  Zijn er wensen of ideeën die ineens opkomen tijdens de wandeling, laat het me weten. Ik werk niet volgens een vaste methode, ik proef de sfeer, kijk naar plekjes die we onderweg tegenkomen en zal jullie vragen om daar te poseren. Geen fotowandeling is het zelfde!

Wandelreportage is er al vanaf €195,-

Hoe gaat een reportage van het ‘gewone’ leven in zijn werk

Ik kom bij jullie thuis en ga, met jullie toestemming uiteraard, een klein rondje maken door het huis: een foto van de kinderkamer, die ene wand met foto’s, kleine tafereeltjes zoals die ene knuffel, de rondslingerende sok van je partner, de uitgetrapte schoenen, de dingen waar je dagelijks naar kijkt en aan voorbij gaat en voor jullie heel gewoon zijn of andere kleine dingetjes die je misschien niet meer opvallen. Met oog voor detail en een frisse blik, ontstaan er foto’s die later waardevoller zullen zijn dan je waarschijnlijk in eerste instantie had bedacht.

Terwijl jullie eten, huiswerk maken, samen spelen (dit kan zowel buiten als binnen zijn)  fotografeer ik jullie samen, zo staat iedereen op de foto zonder dat degenen die ‘altijd even snel een foto  maakt’ ontbreekt en maken we er een leuke ervaring van.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we alvast kennis, dit kan telefonisch, online of bij jullie thuis.

Graag hoor ik wat jullie ideeën en wensen zijn: met wie wil je op de foto, welke locatie hebben jullie in gedachten of heb je nog geen idee? Samen komen we tot dé plek die bij jullie past en hoe jullie de reportage het liefste willen.

Omdat geen mens én geen wens hetzelfde is, krijgen jullie na ons gesprek een prijsopgaaf op maat. Zijn erin de tussentijd nog vragen, stel deze gerust.

Wanneer er een klik is, en jullie gaan akkoord met de offerte, maken we een definitieve afspraak voor een fotoreportage buiten of binnen.

Laten we samen mooie nieuwe herinneringen maken!